Pontonboot op maat

Basic LB Pontonboten

“Nieuw in Nederland” Pontonboot in een nieuw jasje, wilt u varen met véél ruimte aan boord daar is een Pontonboot uitermate geschikt voor. De mogelijkheden zijn oneindig van loungeboot, visboot, drijvend terras, familie/ bedrijfs- uitjes boot, scuba diving boot etc. Pontonboten zijn in enorm veel verschillende uitvoeringen te bouwen LewisBoats heeft een paar vaste modellen maar bouwt ook zeer regelmatig custom pontonboten van klein tot groot we bedenken, ontwerpen, tekenen en hebben al onze materialen en machines zelf in huis waardoor we flexibel kunnen zijn.  Een aanpassing of idee is vaak snel geregeld.

De basic pontonboten zijn eigenlijk eenvoudig uitgevoerd laten we het “het instapmodel” noemen, geschikt voor verhuur of werkzaam heden iets waar de afwerking iets minder belangrijk is dan de bij de LB Luxury series. U bent bij ons op het juiste adres voor een aluminium casco tot  full option pontonboten.

Wat kan ik voor u doen?

LB 520 (1 stoel, console) vanaf:
€ 9.999,–

LB 610 (1 stoel/bank, console)
LB 670 (1 stoel/bank, console)                                                                                                                                                                                                                         LB 760 (1 stoel/bank, console)

LB 820 / LB 920  / Lb 1020 – mail voor prijzen….

Volledig aanpasbaar (Custom of Basic model)

De Basic LB Pontonboten worden opgebouwd uit een zogenaamd “Pontonboot casco” waar diversen vloeren op bevestigd kan worden zoals: Aluminium traanplaat, lariks planken, composiet, antislip betonplex etc. Op de vloer kan dan verder gebouwd worden met elementen zoals aluminium banken met opbergruimte of loungebanken etc.

Rondom de LB Pontonboot kan dan gekozen worden voor een standaard hekwerk of een hekwerk op maat. Kort gezegd is er de mogelijheid om de Pontonboot naar eigen wens op te bouwen. Van alleen een casco zodat u zelf verder kunt afbouwen tot compleet met alle opties erop en aan zodat u zelf niets meer hoeft te doen en alleen kunt gaan varen zonder water te hozen en onderhoud…