Pontonboot Rolstoel

Rolstoel Pontonboot

Speciaal voor rolstoel gebruik

7.2 x 2.55 meter

Erg ruimtelijk en gemak…

Afm 7.2m leverbaar vanaf:

€ 17.888,–

Speciaal voor rolstoelgebruikers

Om een rolstoel te kunnen gebruiken is ruimte nodig, veel rijruimte. Elke rolstoeler weet hoe lastig het is heen en weer laverend in een (te) kleine ruimte je weg te vinden. De dekruimte op een schip is al gauw onvoldoende; of het wordt een groot schip met bijbehorende prijs. Met de Handi is dit probleem verleden tijd!

De handi heeft geen schuifluifel zoals de flex. Wenst u schaduw of bescherming tegen regen dan kan er een Biminikap geplaatst worden over de gehele breedte van de boot. Desgewenst meerdere.

Ook kan er op het achterdek een kleine berging geplaatst worden. Geeft mogelijkheid voor opbergen van allerlei spullen, maar ook een (chemisch) toilet.

Met de maten 7,2 bij 2,55 meter beschikt men over 17m2 vrije en open ruimte, geheel vlak: een ruimtewonder! Dit dekformaat kan elke draaicirkel aan, met gemak! Dus een rolstoeler wordt niet in een hoekje gezet en kan daar niet meer weg; er is ruimte om te bewegen.

De rolstoel pontonboot kan ingedeeld worden naar wens. Dus met dezelfde stoere uitstraling, inspringende voorzijde en forse zijbescherming. Ook de (kindveilige) gesloten verschansing van gecoate aluminium beplating is weer standaard. Aan stuur- en bakboord voorzien van brede ( 90cm) deurtjes.

U beschikt met de Handi over een ruime boot, voor deze prijs vind je niet snel een boot met dezelfde ruimte en afwerking. Met als extra: bijna volledig onderhoudsvrij!

U kunt een zithoek naar wens plaatsen, of banken aan de zijkanten. Heerlijk loungen in je Docker-set, (klein)kinderen kunnen lekker draven, geschikt om met een groot gezelschap heerlijk te varen, een rolstoeler kan nu ook eens actief watersporten etc. etc.

Idee: zet er eens een tent op; dan heb je een vakantieboot.

Volledig aanpasbaar

Door het mindere beladingsgewicht zijn er nu twee drijvers in plaats van drie. Ook de onderbouw is eenvoudiger, scheelt uiteraard in gewicht ( en prijs). Het dekoppervlak bestaat uit watervaste beplating met lichtgrijze fenolcoating, anti-slip. Zeer onderhoudsvriendelijk en krasbestendig.

Rolstoeltransfer op en van de boot via inklapbare aluminium oprijplaat, licht en gemakkelijk op te bergen.

Heel bijzonder in dit ontwerp is de stuurconsole. Deze is onderrijdbaar voor een rolstoeler. Dat betekent dat de rolstoeler zelf de boot kan besturen. Door de open ruimte onder het stuurgedeelte zit men recht voor het stuur, gas geven en schakelen vindt plaats via de gashendel op het zijgedeelte.

Optioneel is een camera op achterzijde met monitor op console om naar achteren te kunnen kijken. Heerlijk toch; om ook zelf te kunnen varen?